Депутатът Милко Багдасаров даде ифтар в Ардинско

Депутатът Милко Багдасаров даде ифтар в Ардинско | StandartNews.com

Кърджали. Депутатът от БСП - Кърджали Милко Багдасаров даде благотворителна вечеря – ифтар за над 100 мюсюлмани от района на ардинското село Богатино.

„И тази година в навечерието на свещения за вас празник Рамазан Байрам сме заедно на една трапеза. Пожелавам на вашите семейства здраве, духовна енергия, воля за преодоляване на всички несгоди и трудности, и много берекет! Това е празник, който ни учи на мъдрост, който носи духа на разбирателството, човешкото общуване и толерантността. Нека бъдем по-добри помежду си, нека не забравяме взаимното уважение един към друг и заедно да работим за развитието на района и нашето общо бъдеще!", пожела на всички пpисъстващи Милко Багдасаров.

С него бяха областният председател на БСП – Кърджали Георги Кючуков и зам.-областният управител и член НС на БСП Назми Мюмюн. Ифтарът бе воден от местният имам Мюмюн ага, който отправи молитва към Всевишния и изказа благодарност към гостите.

Левицата в областта има дългогодишна традиция в даването на ифтар в района на Ардинско.

Преди благотворителната вечеря народният представител Милко Багдасаров разговаря с хората от района за проблемите им. Основно родопчани се интересуваха ще бъде ли приет новият закон за тютюна и ще има ли работни места за младите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай