Даниел Панов разкрива тайната на успеха в предприемачеството

Даниел Панов разкрива тайната на успеха в предприемачеството | StandartNews.com

Великотърновският кмет Даниел Панов ще разкрие тайната на успеха в предприемачеството. Той ще бъде гост-лектор на първото по рода си вдъхновяващо събитие на тема „Успелите търновци". Събитието ще се проведе на 25 март от 18 ч. в голямата зала на Общината. Организатор е предприемаческата организация Start It Smart | Veliko Tarnovo. Основната цел на инициативата е да се представят историите на успели търновци, които се занимават с предприемачество и са постигнали професионален успех с много труд и мотивация за работа. Тези истории ще вдъхновят, мотивират и ще предадат ценни съвети на младите хора и тези, които искат да се занимават със собствен бизнес, както на локално, така и на национално и международно ниво.

Споделяйки историята на своите първи стъпки, Даниел Панов ще разкрие с какви трудности се е сблъсквал и как ги е преодолявал. Той ще разкаже за своите кариерни възходи и падения – какво носи успехът и на какво ни учи провалът. Градоначалникът ще отговори на въпросите каква е средата за предприемачество в България, има ли наистина бъдеще в туризма, кои области са подходящи, за да стартираш бизнес във Велико Търново.

Всеки, който желае да участва в срещата, трябва да вземе безплатна покана от сайта на Start It Smart и да отиде в обявената зала 30 минути преди началото на събитието, за да се регистрира и да заеме своето място.

Освен вдъхновяващи събития с успели великотърновци и българи в сферата на предприемачеството, клубът ще организира много уъркшопове и обучения с професионалисти от бизнеса, ще даде възможност да се сформират екипи, които да работят по собствени идеи и да ги представят пред инвеститори от най-големите фондове в страната, съобщиха от общината.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай