Дама блъсна дете, моторист заряза ранен

Дама блъсна дете, моторист заряза ранен | StandartNews.com

Стара Загора. Седемгодишно дете е било блъснато на улица в областния град от лек автомобил „Пежо 206", управляван от 33-годишнината П.Б.

Инцидентът е станал по ул. „Цар Калоян" малко преди обяд във вторник, съобщиха от полицията. При завой колата е блъснала с предната си дясна част пресичащото улицата момче, придружавано от баба си. Жената, управлявала автомобила незабавно откарала пострадалото дете в центъра за спешна помощ. То е било прието в старозагорската многопрофилна болница с контузия на мозъка и охлузване на десния крак. Но според лекарите няма опасност за живота му.

Пак във вторник малко след полунощ близо до старозагорското с. Мирово след сигнал в полицията е бил намерен пострадал на пътя човек. Установено е било, че това е 19-годишен младеж от с. Мирово. Той е бил откаран в старозагорската болница с фрактура на десния крак и прорезна рана на дясната ръка, но няма опасност за живота му. По признанията на пострадалия, той се е качил на мотоциклет при непознат шофьор, но при движението по пътя паднал от него. Мотористът обаче не му оказал помощ, а напуснал местопроизшествието без дори да се обади на тел 112. Полицията продължавала издирването му.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай