Чиновническа грешка спря на границата ТВ звезда

Чиновническа грешка спря на границата ТВ звезда  | StandartNews.com

Добрич. Чиновническа грешка е причината 14-годишният Ерхан Джан, който е една от звездите в нашумелия тв сериал "Великолепният век" и носител на короната на Best Child Model of the World за 2012 година. Той не можа да участва в гала-вечерта на тазгодишното издание на световния конкурс за деца - модели в Албена, съобщиха от курорта.

Ден по-рано от туристическата компания, домакин на събитието обявиха, че играещият във филма Джан, който изпълнява ролята на Беазит - синът на султана Сюлейман Великолепни, ще пристигне в Албена и ще предаде короната на тазгодишния най-добър модел. Вчера стана ясно, че тийнейджърът е бил спрян на границата, защото нашето консулство в Турция издала виза с дата 29 юни, вместо от 29 май. Проведени са близо двучасови разговори с дежурния в консулството, който не съдействал на организаторите на конкурса и заявил, че може на 31 май сутринта да оправят грешката си и Ерхан да има достатъчно време, за да пристигне в Албена.

Малкият актьор, който се радва на огромен интерес в родината си заради филма, е бил придружаван от президента на световния конкурс. В себе си е имал декларация от своите родители, че може да премине границата с придружителя. Заради визитата си в Албена Ерхан е променил ангажиментите и програмата си около тв сериала, спрял снимките на 101-вия епизод, който е дългоочакван не само в Турция, но и във всички държави, в които се излъчва. Момчето първоначално се ядосало и дори плакало от границата до Истанбул. Прибрало се само, тъй като президента на конкурса продължил пътя си към Албена. От курорта добавиха, че е направено всичко възможно и едва вчера сутринта бащата с детето - звезда, са били в консулството, където са издали нова виза и Джан потеглил към българската граница. Организаторите на световния конкурс за деца модели заявили, че ще го поемат с две коли на българска територия и ще се постараят Джан да пристигне около 17 часа в курорта.

Гала-вечерта и церемонията по награждаването на най-добрите деца - модели се проведе в четвъртък вечерта, във Вариете - театър Албена от 20 часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай