Части от София без вода в сряда (ВИЖТЕ КЪДЕ)

Части от София без вода в сряда (ВИЖТЕ КЪДЕ) | StandartNews.com

„Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата в сряда. Вижте къде:

На 20 юли 2016 г. (сряда), във връзка с ремонт на уличен водопровод в района на кв. „Редута", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
кв. „Редута"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Велчо Атанасов", ъгъла с ул. „Острец".

На 20 юли 2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Ботевградско шосе", с. Долни Богров , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. 2, ул. 5
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: при бензиностанция „Газпром".

На 20 юли 2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на водпроводно отклонение по ул. „Екзарх Йосиф", Център , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Екзарх Йосиф" от ул. „11-ти август" до ул. „Г.С. Раковски"
ул. „11-ти август" от ул. „Екзарх Йосиф" до ул. „Цар Симеон"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул."Екзарх Йосиф" №85.

На 20 юли 2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на водопроводно отклонение в с. Иваняне, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „София" от ул. „Чавдарица" до конна база, ул. „Чавдарица"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „София" №130.

На 20 юли 2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на водопроводно отклонение в с. Кътина, ул. „Сливница", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Сливница", ул. „Локомотив", ул. „Езеро", ул. „Пирамидите" и ул. „Сини вир"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Езеро", ъгъла с ул. „Сливница".

На 20 юли 2016 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателен кран във в.з. „Киноцентър", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Петко Стайнов" от ул. „Любомир Пипков" до ул. „Петко Стайнов" №8
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Петко Стайнов", ъгъла с ул. „Любомир Пипков".

На 20 юли 2016 г. (сряда), във връзка с прекъсване на водопроводно отклонение на ул. „Владимир Минков-Лотко", кв. „Христо Ботев", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. 511, ул. „Георги Спасов", ул. „Мими Балканска"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Владимир Минков – Лотко" №5.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства.

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай