Части от София без вода в сряда (ВИЖТЕ КЪДЕ)

Части от София без вода в сряда (ВИЖТЕ КЪДЕ) | StandartNews.com

„Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата в сряда.

Вижте къде:

На 13 април 2016 г. (сряда), във връзка с механично почистване и дезинфекция на резервоар „Изгрев – Гниляне" в кв. „Изгрев" гр. Нови Искър , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
Кв. „Гниляне"
Кв. „Курило"
Кв. „Изгрев"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: кв. „Гниляне" – на площада;кв. „Курило" – ул. „Вечерница" ъгъла с ул. „Търговска"; кв. „Изгрев" – ул. „Христо Ботев" ъгъла с ул. „Надежда".

На 13 април 2016 г. (сряда), във връзка с подмяна и монтаж на спирателни кранове на ул. „Мъдрен", жк. „Христо Смирненски" , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
бл. 6, бл. 10, бл. 10А,
по ул. „Боян Магесник" от №104 до №116
бл. 32А, бл. 33, бл. 33А, ул. „Коста Петрунов", бл. 27А,
по ул. „Мъдрен" от ул. „Ген. Георги Тановски" до ул. „Боян Магесник"
бензиностанция „Петрол"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 33А.

На 13 април 2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Гилица", кв. „Челопечене" , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
кв. „Челопечене"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството.

На 13 април 2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Александър Стамболийски", кв. „Западен парк" , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
по ул. „Булина ливада" от бул. „Александър Стамболийски" до бл. 38, блокове от №12 до №17
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 7(локално платно на бул. „Александър Стамболийски".

На 13 април 2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул."Здравец", кв. „Ботунец" , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Здравец", ул. „Тракийска могила", ул. „Васил Левски", ул. „Надежда"
по ул. „Васил Левски" от ул. „Свобода" до ул. „Тракийска могила"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Левски" на площада.

На 13 април 2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул."Искър", с. Герман , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Искър", ул. „Росица", ул. „Градина"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Искър" ъгъла с ул. „Росица".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства.
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай