Части от София без вода в петък (ВИЖТЕ КЪДЕ)

Части от София без вода в петък (ВИЖТЕ КЪДЕ) | StandartNews.com

„Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата в петък.

Вижте къде:

На 10 юни 2016 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Зелена поляна" жк. „Дървеница" се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
бул. „Андрей Ляпчев " №7, №9, №11, №18, №20, №14, №3, №10, №12
ул. „Зелена поляна", ул. „Перперикон" №4 и №6
ул. „Яна"№ 2
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Канарче" ъгъла с ул. „Зелена поляна".

На 10 юни 2016 г. (петък), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Пловдив" жк. „Света Троица" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
по ул. „Враня" от ул. „Зайчар" до ул. „Димитър Петков"
по ул. „Димитър Петков" от ул. „Враня" до ул. „Пловдив"
по ул. „Пловдив" от ул. „Димитър Петков" до ул. „Зайчар"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Враня" ъгъла с ул. „Димитър Петков".

На 10 юни 2016 г. (петък), във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. 35 с. Долни Богров се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
по ул. 35 от ул. 4 до края
ул. 35, ул. 36, ул. 37, ул. 38, ул. 39, ул. 40 и бивш стопански двор
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 35 ъгъла с ул. 39.

На 10 юни 2016 г. (петък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Цветан Пешев" с. Локорско се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Илия Манов", ул. „Славе Турчев", ул. „Евлоги Тодоров", ул. „Димитър Тошев", ул. „Благой Гердин", ул. „Драгуната", ул. „Цветан Пешев", ул. „Черковна", ул. „Тодор Величков", ул. „Тодор Баджов"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Тошев" ъгъла с ул. „Поручик Божидар Божилов".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода"

АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез

Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства.
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай