Бургазлия падна от тераса след любовна кавга

Бургазлия падна от тераса след любовна кавга | StandartNews.com

Бургас. Бургаски Дон Жуан падна от тераса на третия етаж след грозен скандал с любовницата си. Според съседи, които дочули кавгата, двамата се скарали заради ревност.

27-годишният Иван Ганчев заподозрял, че 37-годишната му приятелка Живка му изневерява. Насред скандала мъжът се хвърлил през терасата. Инцидентът е станал малко преди полунощ вчера. Пострадалият мъж е откаран в реанимацията на бургаската болница с опасност за живота. Той е получил вътрешен кръвоизлив и тежка травма на главата. Според основната версия на полицията Иван е скочил сам от третия етаж. Разследва се обаче и възможността някой да го е блъснал.

Веднага след инцидента в "Меден рудник" тръгна слух, че мъжът е хванал по-възрастната си приятелка с друг любовник. Нейни съседи дори твърдяха, че час преди трагедията са видели от апартамента й да излиза друг мъж. Живка е била привикана вчера на разпит в бургаската полиция, но разследващите пазят в тайна показанията й. Жената е разведена и живеела с 12-годишната си дъщеря.

Друг странен инцидент е станал в бургаското село Загорци, където отново мъж е паднал от тераса. Пострадалият е 35-годишният Йордан Димитров, който бил открит от родителите си посреднощ да лежи тежко ранен в двора. Според разследващи мъжът е паднал от бетонна плоча на втория етаж, която е била използвана за тераса, но не е била обезопасена. Йордан излязъл около 3,30 часа в нетрезво състояние и явно е изгубил равновесие, предполагат полицаите. Той е настанен в неврохирургията със счупен череп, хематом и мозъчен кръвоизлив.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай