Булка беглец отне бащинството на мъжа си

Невярната съпруга настоява 4-те хлапета да носят презимето й

Булка беглец отне бащинството на мъжа си | StandartNews.com

Плевен. Невярна съпруга от плевенското село Мечка лиши от бащинство бившия си мъж, докато той е затворен в ареста. Мъжът търка наровете, след като неотдавна гърмя по роднини на съперника си.

28-годишният Раим Расимов бе задържан от полицията през ноември, когато простреля с газов пистолет 26-годишния Шукри Шукриев (26г.). Пострадалият е брат на Ибрахим, при когото се преселила булката беглец. Инцидентът стана по време на уличен скандал в селото. Изоставеният ром се нахвърли върху роднини на съпреника си.

Анифе Юсеинова, бившата половинка на задържания Раим, оспори официално припознаването четирите им деца. Тя настоява малките да носят нейното презиме - Анифови. Плевенската община обявила 3-месечен срок, в който родителят да може да предяви иск за установяване на произхода на децата.

Казусът с бащинството се усложнява от това, че Раим е зад решетките. Той и съблазнителят на жена му са братовчеди. Бягството на Анифе подпали страстите в размирното село, в което всички роми са роднини. Гръмнатият в корема Шукри бе настанен в болницата в Плевен без опасност за живота. Близките му се канят да отмъстат на Раим, след като излезе на свобода. Той не е криминално проявен, докато пострадалият има голямо досие в полицията за кражби.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай