Боксьор цели джакпота с фиш за 37 бона

Друг бургазлия брои 25 бона за тиража в четвъртък

Боксьор цели джакпота с фиш за 37 бона | StandartNews.com
Бургас. Бургаски боксьор пусна тотофишове за 37 хил. лева в центъра на морския град. Според служителката в пункта мъжът на средна възраст бил местна знаменитост от близкото минало.
„Не съм убедена, но според клиентите, които чакаха отзад, човекът е известна фигура – от спорта и политиката на Бургас. Почити съм сигурна и аз, че това беше Антон Петров – Кабата, който беше бивш национал по бокс, а през последните години държеше под наем известния ресторант „Златна котва”, каза тото служителката, цитирана от бургаския сайт "Бесове".
Той бил  охраняван от двама по-млади от него. Извадил от черна кожена чанта десетки попълнени тотофишове с различни комбинации. Обработката на бланките и броенето на парите продължило около 30 минути, но опашката от останалите тотоманаци не реагирала остро, а с учудване наблюдавала спектакъла с ваденето на пачките и броенето им на ръка.

Кабата е една от най-колоритните личност на града, твърдят местните. Добил популярност с избухливия си нрав, но по сърце и душа бил добряк. Кабата нашумял като една от най-свирепите мутри през 90-те. Градските легенди разказват, че водел наказателен отряд в предиода 1998-99 година, когато рекетирал и чупел крака на държавни шефове, които не се подчинявали на новата повеля, наложена от тогавашното управление, припомня сайтът. Бизнесът му в Бургас приключил безславно преди 3 години, когато импулсивно скочил да удря репортерски екип, дошъл да мери с ролетка площта, заета от масите на ресторант „Златна котва”, разпрострели се по булеврда. Засегнатата телевизия му обявила война и го дискредитирала като личност. Това го накарало да се отегли в имението си в кв. „Крайморие” и да се откаже от ресторантьорството.

Както агенция Стандарт Нюз писа, бургазлия атакува близо 8-милионния джакпот от тиража в четвъртак в с фиш за 25 000 лв. Той пусна комбинации в пункт в комплекс "Меден рудник". Според служителката на спортния тотализатор, мераклията за милионер бил мениджър на фирма.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай