БМВ влетя в хранителен магазин в полунощ в Кърджали

БМВ влетя в хранителен магазин в полунощ в Кърджали | StandartNews.com

Кърджали. Водач след солидна почерпка е влетял в хранителен магазин с лек автомобил БМВ в 23,45 часа снощи, съобщиха от ОД на МВР Кърджали. 35-годишен се движил по ул."Климент Охридски" в Кърджали, вследствие на несъобразена скорост изгубил контрол над управлението, излязъл извън платното, блъснал се в метални стъпала, а след това влязъл в магазин за хранителни стоки.

Двама пътници на 18 и 27 години са прегледани в Центъра за спешна помощ и освободени.

Тестът за алкохол на шофьора отчел 2,93 промила. Издаден е талон за медицинско изследване и е взета кръвна проба за химически анализ. Шофьорът е задържан в полицейското управление. Екип на пожарната служба е изтеглил колата от магазина. Образувано е досъдебно производство.

Незабавно производство е образувано в РУП-Ардино за управление на автомобил след употреба на алкохол срещу С.Ш./43/. Мъжът се движил с "Фиат" и бил спрян за проверка снощи около 21,30 часа в Ардино. Тестът за алкохол отчел 2,66 промила. Шофьорът е задържан в полицейското управление. Издаден е талон за медицинско изследване и е взета кръвна проба за химически анализ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай