Библиотекар блудства с ученичка

Библиотекар блудства с ученичка | StandartNews.com

Враца. Библиотекар във врачанското село Три кладенци в продължение на три месеца е блудствал с ученичка. 40-годишният Калин Христов е арестуван на площад "Македония" във Враца в петък.

Същия ден към 9 часа майката на детето отишла в полицията и разказала какви ги е вършил библиотекарят. От октомври миналата година до 7 януари той правил еротични масажи на дъщеря й, която още не е навършила 14 години. Възползвал се, че момичето било приятелка на 8-годишната му дъщеря и често идвало в дома му.

Калин Христов обучава местните деца в компютърна грамотност по програма "Глобални библиотеки", съобщи шефката на отдел култура във врачанската община Радосвета Крумова. Договорът му бил до Нова година, а от началото на тази бил в отпуск. Калин Христов бил нает по програмата, защото е добър кавалджия, изявен самодеец и доказал, че може да се справи с работата. Досега не е имало подобни оплаквания от него. Съпругата му обаче го напуснала по причини, по които местните се притесняват да говорят, и той отглежда сам двете си деца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай