Безплатна Wi-Fi зона на Каварна Рок Фест

Безплатна Wi-Fi зона на Каварна Рок Фест | StandartNews.com

Феновете на рока вече изпълват базите в Каварна и околностите на Каварна и тръпнат в очакване на нови емоции, след като часдт от тях посрещнаха по традиция юлския изгрев на Камен бряг. Община Каварна и Лауд консертс осигуряват постоянен безплатен достъп до интернет по време на феста. Цялата спортна зона, която включва стадион „Калиакра" и къмпинг зоните на Каварна рок са осигурени с безплатна Wi-Fi мрежа, съобщават от общината. Това ще даде възможност на хилядите фенове на рока да споделят емоциите и преживяванията си в социалните мрежи, информират още от кметството. За поредна година ще работи и фестивалното радио на Тангра мега рок, като излъчванията ще започнат в 12 часа на 2 юни – първия ден на феста. Така феновете на рока ще могат да следят фестивалните новини, да чуят интервюта с изпълнителите на живо, както и изпълненията на групите. Организаторите съобщават, че все още билети за тазгодишното издание на феста могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly, Техномаркет, Технополис.

Продажбата на билети от касата на място започва днес по обяд. Цената на еднодневния билет е 65 лв., а на двудневния – 109 лв. На притежателите на двудневен билет за фестивала ще бъдат поставяни гривни на пункт пред входа на стадион "Калиакра", който ще работи от 12:00 часа на 1 юли.

Вратите на стадиона на 2 и 3 юли ще бъдат отворени за феновете от 16 часа, а първата група излиза на сцената в 17 часа. Както вече „Стандарт" писа, хедлайнер на първата вечер е Axel Rudi Pell, които ще забият в 21.55 ч. в събота. ПРеди тях на сцената ще се качат, за да нажежат феновете на твърдата музика бандите Therion, Varg, Odd Crew и E-an-na.

Повечето от групите ще раздават автографи в периода от 14.45 ч. до 16.00 часа на входа на стадиона. На същото място почитателите на Axel Rudi Pell ще могат да се сдобият с безценния му подпис след изявата му на 2 юли от 24 часа. Най-запалените фенове могат още от днес да опъват палатки в обособените две къмпинг зони за фестивала. Феновете на Цар Футбол ще следят мачовете на големи екрани на стадиона по време на концертите, а на бара пред залата на стадиона ще има специални Happy Hour промоции.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай