Без вода в части от столицата (ВИЖТЕ КЪДЕ)

Без вода в части от столицата (ВИЖТЕ КЪДЕ) | StandartNews.com

Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод в кв. „Хаджи Димитър", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

бл. 12, бл. 140А, бл. 141, бл. 142

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Спас Гинев" ъгъла с ул. „Георги Гачев".

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод по ул. „Ген. Суворов" район „Красно село", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
по ул. „Ген. Александър Суворов" от бул. „Тодор Каблешков" до ул. „Чучулига".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ген. Александър Суворов" ъгъла с ул. „Чучулига".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в района на ул."Екзарх Йосиф" Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода" живеещи в района на:

по ул. „Екзарх Йосиф" от ул. „Бачо Киро" до ул. „Сердика"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Екзарх Йосиф"№57.

Във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул."Единство" кв. „Бенковски", се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода" живеещи в района на:

по ул. „Знание" от ул. „Лазар Михайлов" до ул. „Единство"
по ул. „Единство" от ул. „Руски войн" до ул. „Геле Китов"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Знание" ъгъла ул. „Единство".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул."Ген. Инзов" кв. „Васил Левски", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода" живеещи в района на:

ул. „Ген. Инзов" от №1 до №8

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Ген. Инзов" №5.

Във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул."Кладенчето" с. Мрамор, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода" живеещи в района на:

по ул. „Мичур" от ул. „Папрат" до ул. „Явор", ул. „Кладенчето"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Мичур" ъгъла с ул."Върба".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай