Багдасаров се среща с жители на Кърджалийско

Багдасаров се среща с жители на Кърджалийско | StandartNews.com

Кърджали. От днес депутатът от БСП Милко Багдасаров започва срещи с жителите на всички общини в Кърджалийско. Първата изнесена приемана е в Крумовград на 5-ти януари, съобщават от местната партийна централа.

Два часа Милко Багдасаров ще приема крумовградчани, които искат да поставят обществен или личен проблем и търсят съдействието на народния представител. Предвидена е и среща с обществеността.

„Искам да разбера какви са най-належащите проблеми на хората, как те виждат усилията на новото правителство за подобряване на живота на обикновения българин и какви препоръки имат към нас, народните представители от левицата", коментира Милко Багдасаров преди старта на обиколката в региона.Той припомни, че основният политически ангажимент на социалистите в Кърджали е съживяването на местната икономика и земеделие, създаването на нови работни места и увеличаване на жизнения стандарт.

След Крумовград Багдасаров ще бъде в Джебел. Програмата предвижда до 14 януари изнесени приемни да се проведат също в Момчилград, Ардино, Кирково и Черноочене. В Кърджали продължава да работи постоянната приемна на народния представител от 9 МИР. Срещите са всяка събота от 9.30 до 11.00 ч.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай