Анкетират граждани за ползите от еврочленството

В Разград организират допитването на улицата пред обновената галерия

Анкетират граждани за ползите от еврочленството | StandartNews.com

Разград. "Достигнаха ли евросредствата до Вас?", "Успешни ли бяха за България първите седем години членство в ЕС?". Това са част от въпросите, с които областният информационене център в Разград ще анкетира гражданите за ползите от евочленството.

Допитването ще се проведе в открити офиси, изнесени пред публичните обекти в града, ремонтирани и модернизирани с евросредства. Акцията е насрочена за първата деседневка на септември, съобщи ръководителят на инфоцентъра в града Юлиян Данаилов.

101 са бенефициентите от разградска област, получили евросредства от Брюксел по различните оперативни програми през изминалите седем години. Техни представители ще бъдат отделно анкетирани за това как оценяват процедурите по кандидастването и отчитането на разработките, какви промени в механизма предлагат и какви препоръки имат към договарящия следващия програмен период екип.

Резултатите от допитването ще бъдат анализирани и представени на кръгла маса, насрочена за края на септември, съобщиха в аванс от местния инфоцентър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай