АБВ със заместник-областен в Монтана

АБВ със заместник-областен в Монтана | StandartNews.com

Монтана. "Ще имам двама заместници – сегашният областен управител Нина Петкова и представителят на АБВ Петър Петров", съобщи днес при встъпването си в длъжност новият областен на Монтана Ивайло Петров. Той управляваше администрацията и през периода 2009 – 2013.

Няма да правя промени в областната администрация, тъй като я сварвам такава, каквото я оставих през 2013 година, обяви той. Познавам добре работата и не ми е нужно време за запознаване с нея, каза още Ивайло Петров.

Досегашният областен Нина Петкова отчете работата си през трите месеца и половина на поста. Проведохме избори без нарушения, справихме се и с проблемите, които бяха причинени на Берковица, Чипровци и Георги Дамяново от наводненията в началото на септември, каза тя. Сред добре свършените дела тя постави и проверката на язовирите и речните корита, както и разговорите за откриване на факултет на Варненския свободен университет в Монтана.

Заместник-областният управител на АБВ Петър Петров бе директор на областната земеделска дирекция по време на правителството на Пламен Орешарски. Той бе махнат от поста си веднага от служебния кабинет.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай