Абитуриентка преби съученичка в клас

Абитуриентка преби съученичка в клас  | StandartNews.com

Дванадесетокласничка нападна и преби жестоко съученичка в класна стая на СОУ "Добри Чинтулов" в Бургас. Момичето е сериозно ранено, прието е в болница.

Пострадалата е с мозъчен кръвоизлив. Ученичката е на системи и под лекарско наблюдение. Пребита е пред очите на нейни други съученици в класната стая по време на междучасие.

Агресивната Илияна Димова млатила с юмруци в лицето и ударила с бутилка по главата съученичката си Яница. Накрая побойничката започнала да блъска главата на момичето в един от чиновете. Тогава Яница загубила съзнание и получила мозъчни травми. Пострадалата се прибрала у дома, но й прилошало и споделила с майка си за случая. Според съучениците им Илияна е нападнала Яница за трети път. Последният изблик на агресия бил, защото Яница й направила забележка за непристойно отношение към тяхна учителка. Преди време нападала и други момичета, твърдят съучениците. От полицията казали, че може да съди побойничката по частен път, а директорката от своя страна също не вземала мерки. Този път пострадалата е подала жалба в 5 РПУ.

"Работи се по случая, в момента се извършва проверка по жалбата на потърпевшата", казаха от пресцентъра на бургаската полиция. "Потвърждавам, имаше инцидент в училището, при който пострада ученичка. Двете момичета имат личен конфликт", заяви пред "Флагман" директорката на училището Галина Казакова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай