ТЕЦ прати техника и доброволци в Мизия

 ТЕЦ прати техника и доброволци в Мизия | StandartNews.com

Стара Загора. В отговор на апела на Фондация „Помощ за благотворителността в България", ръководството на ТЕЦ "ЕЙ и ЕС - Гълъбово" реши да изпрати тежка техника за разчистване на срутените постройки и превоз на спасеното имущество на гражданите. Заедно с техниката петима служители на прилежащото към топлоцентралата съоръжение за депониране на отпадъци заминаха като доброволци в района, пострадал от природното бедствие, съобщават от американската компания. Доброволците щели да останат в Мизия поне една седмица. Имало още записали се и чакащи да се включат и да заменят колегите си след това.

За да бъде максимално полезен, екипът от доброволци поддържал директен контакт с местната администрация в Мизия, за бъде там, където има има нужда от техника и труд.

„Солидарността е ценност, в която вярваме и която е особено значима в трудните времена, когато много хора и селища се борят с последствията от природните бедствия, благодари на служителите-доброволци за отзивчивостта Лирой Рид, управител на ТЕЦ „ЕЙ И ЕС Гълъбово". Той уверява, че техниката и доброволците щели да работят в помощ на пострадалите докато е необходимо, за да се възстанови нормалния живот в Мизия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай