73-годишен бургазлия се удави след инфаркт

73-годишен бургазлия се удави след инфаркт | StandartNews.com

Бургас. 73-годишен бургазлия се удави в морето след като е получил внезапен инфаркт. Инцидентът е станал в събота следобяд близо до корабостроителния завод. Мъжът се е разхождал по кейовата стена, когато изведнъж е бил покосен от сърдечен удар.

Той се хванал за сърцето, а секунда по-късно полетял в морето. Според свидетели човекът не успял дори да се свлече на земята. Трупът му е изваден малко по-късно от водата. Тялото е изпратено за аутопсия, която ще установи точната причина за смъртта.

Една от версиите е, че след инфаркта човекът е бил още жив, но се е удавил. Медиците обаче допускат, че е възможно сърдечният удар да го е убил на място. Какво точно се е случило ще стане ясно едва след като излязат резултатите от аутопсията. От полицията съобщиха, че самоличността на мъжа вече е установена. Той е жител на квартал "Победа".

В деня на нелепия инцидент дошъл с приятели, за да лови риба.

По същото време в морския град е станал и друг трагичен инцидент. Неизвестен до момента шофьор е прегазил и убил на място пешеходец. Инцидентът е станал на пътя между Бургас и квартал "Ветрен". От полицията призовават гражданите, които са станали свидетели на пътното произшествие, да позвънят в най-близкото районно управление. След като е прегазил пешеходеца, шофьорът на лекия автомобил, чиято марка до момента е неизвестна, е избягал.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай