57-годишна жена намерена мъртва в шахта в двора на къщата

57-годишна жена намерена мъртва в шахта в двора на къщата   | StandartNews.com

Сигнал, че 57-годишна жена от село Балабаново е в неизвестност от вчера по обяд, е подаден снощи в 18,30 часа на тел.112, съобщиха от ОД на МВР Кърджали. Полицията в Момчилград, служители на Държавното горско стопанство и местни хора предприели издирвателни действия. В 20,40 часа се обадила близка на издирваната, която съобщила, че жената е била намерена мъртва в шахта в двора на къщата.

При извършения оглед не са установени данни за насилствена смърт. По първоначални данни загиналата най-вероятно се е опитала да развърти кран за вода в шахтата, паднала е вътре и това се оказало фатално.

Тялото е транспортирано за аутопсия в кърджалийската болница. Образувано е досъдебно производство.

61-годишен задържан за палеж в полицията в Кирково

За палеж на стопанска постройка в село Добромирци е задържан 61-годишен в полицейското управление в Кирково, съобщиха от ОД на МВР Кърджали.

Пожарът избухнал снощи около 23 часа. Екип на участъка в Бенковски потушил огъня. Изгорели са 70 бали слама и гредоредът на сградата. Местопроизшествието е запазено за оглед. При издирвателните действия полицаите стигнали до собственика на постройката. По първоначални данни неуредени взаимоотношения между него и ползвателите на имота са причина за извършения палеж.

По случая е образувано незабавно производство и работата продължава.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай