24 красавици дефилират за скъпоценната корона на „Мис Варна 2015"

24 красавици дефилират за скъпоценната корона на „Мис Варна 2015" | StandartNews.com

Трупата на Нешка Робева участва в най-зрелищния спектакъл в Гранда

24 красиви момичета ще са в оспорвана битка за короната на „Мис Варна 2015", която блести от скъпоценни камъни. Десетото юбилейно издание на най-престижния конкурс и най-голямото светско събитие по морето е в събота в лятната градина на „Гранд Хотел Варна" в курорта „Св.Св. Константин и Елена". Трупата на Нешка Робева е специален гост в зрелищния спектакъл, съобщи организаторът Мира Матеева, собственик на модна агенция VIP Fashion Group. Очаква се на събитието да присъстват над 800 гости от куртурния, бизнес и светски елит от цяла България.

Повече от четири месеца специалистите работят по проекта за сцената и декорите, които са на басейна в Гранда, както и за артистичната част на шоуто.Негов водещ е популярният актьор Филип Аврамов-Фицата.В развлекателната част освен трупата на Нешка Робева-Ненашъл арт, ще има изпълнения и танцова формация „Вакали". Момичетата ще се фръцкат в три тура с облекла, изработени от талантливите дизайнерки Весела Василева-Veteida , Антоанета Кисимова-Tony Lans и Стойка Хаджиева –Новкова-модна къща Тонева. Обувките са специална поръчка от марката Sara Pen. Както винаги блестящата хореография на миските е поверена на Диди Янкова, а още куп специалисти се грижат за ефектния им стайлинг.

Нешка Робева и Деси Добрева са в журито, което ще оценява момичетата по красота, интелект, за да излъчи най-достойните победителки.

За десета поредна година екипът на VIP Fashion Group ще организира благотворителна кампания, насочена към Дома за медико- социални грижи за деца във Виница. Част от подаръците ще подготвят самите участнички в конкурса, а основните дарения са от партньорите на събитието.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай