16-годишен блудства с вързано дете

16-годишен блудства с вързано дете | StandartNews.com

Благоевград. Извратен 16-годишен тийнейджър върза 11-годишно момче и блудства с него край санданското село Вълково. Инцидентът е станал преди дни в близост до ромската махала в селището. Младежът подмамил детето извън населеното място. След това го заплашил да не вика и го завързал за дърво. После започнал да се гаври с детето и да го опипва по гениталиите.

Родителите на пострадалото момче се оплакали първо на местния неформален ромски лидер в Сандански Тони Ангелов, а след това пуснали жалба в районното полицейско управление. Полицията е извършила проверка и е уведомила прокуратурата в курортния град. С двете деца работят инспектори от Детска педагогическа стая.

"По-големият Слави живее само с майка си, баща му е в чужбина. Жената трудно може да го контролира и младежът върши глупости", коментираха жители на село Вълково. Доколкото знам, експертизата за полов контакт между извършител и жертва е отрицателна, каза кметът на селищео Кирил Митрев. От прокуратурата в Благоевград обявиха, че в понеделник е образувано досъдебно производство срещу младежа за хомосексуални действия чрез използване на сила спрямо лице, което не е навършило 14 години.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай