13-годишен изнасили петокласник в училищна тоалетна

13-годишен изнасили петокласник в училищна тоалетна | StandartNews.com

13-годишно момче е изнасилило петокласник в тоалетната на училището в бургаското село Дебелт. Инцидентът е станал на 5 декември, в последния учебен ден от миналата седмица. Майката на пострадалото дете - Донка Т. сама съобщи пред медиите за гаврата с детето й и поиска да се даде гласност на случая. Според нея насилникът е момче от осми клас на име Брайко.

Пострадалото дете в момента е прието в бургаската болница със сериозни разкъсвания. Петокласникът е в психически шок и преживяното насилие вероятно ще окаже сериозно въздействие върху психиката му, смятат лекари. От петък то не спира да плаче и трудно говори за случилото се. Въпреки това детето е дало показания пред полицията.

Момченцето разказало, че отишло до тоалетната по време на учебен час. Там обаче заварил по-голямото момче, което го задърпало и го изнасилило. Никой не разбрал за случилото се в училище. Майката на петокласника се досетила едва вечерта, когато видяла кървави следи в тоалетната си. Осмокласникът-насилник е от ромски произход. От полицията категорично отказаха да съобщят подробности около сексуалното издевателство, но потвърдиха, че се води разследване.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай