100 КИЛА води шоу за екстремно каране

100 КИЛА води шоу за екстремно каране | StandartNews.com

Велико Търново. Мото каскади и димящи гуми завладяват Търново на 1 юни. Водещ ще бъде рапърът Явор Янакиев- 100 КИЛА. Екстремното балансиране на две и една гума привлича маниаци, които ще си разделят награден фонд от 10 000 долара. Атрактивно състезание по стънт, се организира от Мото клуб „Stunt team hazard" с подкрепата на общината и Асоциацията за защита на застраховани и пострадали при катастрофи. "Велико Търново stunt Battle 2013" ще продължи до 2 юни, на паркинга пред Метро.

Първият сред най-добрите ще грабне 3500, вторият - 2000, а третият - 1000 долара, още 600 са приготвени за изненади. За шоуто ще пристигнат асовете от Беларус, Никита Подолски и Виталий Пасевич, украински, румънски и български майстори.

В първия ден са свободните тренировки с DJ парти. През втория ден са квалификациите, дрифт и шоу тайм, музикално парти, а след 22 часа еротик шоу. Финалът ще се бъде в неделя. Организаторите предварително благодариха на кмета на Даниел Панов, на председателя на Общинския съвет Николай Ашиков и заместника му Румен Димитров за голямата подкрепа, както и на много приятели и спонсори на инициативата.

Общият билет за трите дни е 10 лв. и ще участва в томбола. Индивидуалните билети за днес са по три лева, за събота и неделя по пет лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай