Звезди скочиха с костюми в басейн

Силвия Петкова, Мартин Гяуров, Юлиян Рачков и компания се потопиха с костюми заради фотосесия на театър "София"

Звезди скочиха с костюми в басейн | StandartNews.com

София. Млади, диви и красиви звезди на театър "София" направиха ефектна фотосесия дни преди петъчната премиера на "Напразни усилия на любовта". В спектакъла на нашумелия Крис Шарков те играят със съвременни и романтични костюми, но успешно излъчват цялата гама от послания на великия Шекспир, писал прекрасната си комедия в годината на "Ромео и Жулиета".

В името на изкуството и зрелището принцовете и принцесите се гмурнаха с дрехи в столичен басейн. Най-бързи във водата се оказаха Силвия Петкова, Мартин Гяуров и Дария Симеонова, въпреки че и останалите се справиха отлично с изпитанието в стила на "Сървайвър". В продължение на три часа дамите и господата, играещи аристократите в постановката за голямата сцена, демонстрираха мускули и пластика. Няма съмнение, че те ще се справят с бойните задачи също толкова успешно и на сушата - вместо със саби, юнаците ще се дуелират под прожекторите с пейнтбол. Декорите на Венелин Шурелов и одеждите на Елица Георгиева са наистина впечатляващи. Целият сантиментален екшън ще се случва под звуците на авторската музика на Георги Георгиев ("Остава" и Homeovox).

Юлиян Рачков, който трупа червени точки в моноспектакъла "Гъдулката гори", е кралят на Навара Фердинанд. В неговата тайфа са Мартин Гяуров като Бирон, Антон Григоров като Лонгвил, Николай Димитров като Дюмен. Предвожда ги обаче Бойе, в чиято кожа влиза генералът от тежката артилерия Ивайло Герасков. Бленуваните красавици, заради които мачовците са готови на всичко, са Дария Симеонова като френската принцеса, Силвия Петкова като Розалина, Симона Халачева като Мария и Мила Банчева като Катерина. Йоанна Темелкова, гаджето на Гяуров внук, е сладурката Жакнета. Но не се потопи в басейна, защото героинята й е от плебса.

Крис Шарков посяга към перфектния превод на великия Валери Петров след Леон Даниел в Армията и Любен Гройс във Видин. Някога на военната сцена блестяха с целия си талант грандовете Стефан Данаилов и Йосиф Сърчаджиев - разгърдени с бели копринени ризи, дългокоси, сексапилни и неустоими.

Междувременно стана ясно, че Силвия Петкова се е завърнала в семейния дом, след като години наред беше гадже на Калин Врачански и живееше с него. На всеки въпрос за близостта им тя отговаря, че остават приятели завинаги. Имаше хипотеза, че Силвия се е залюбила с Бойко Кръстанов от Младежкия и от "Стъклен дом", но интригата остана неразплетена. Сега обаче има още една хипотеза, свързана с Петкова - според фенове на сериалите във Фейсбук тя ще изиграе Ния Туджарова, дъщерята на Джаро. В това надали би имало изненада, тъй като продуцентите на "Под прикритие" и "Революция Z", където Силвия е бясната за секс и любов госпожа по литература Димитрова, са едни и същи - Гочев, Митовски и Цанков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай