Звезден бейби бум

Мариан Бачев беше сред първите приятели, които поздравиха д-р Енчев

Звезден бейби бум | StandartNews.com

Звезден бейби бум взриви световните и български светски страсти на 22 юли - последните часове на Рака и първите на Лъва. Без съмнение, новината за многоочакваното отроче на принц Уилям и съпругата му Кейт яхна информационната вълна на международните агенции. Как ще се казва бъдещият крал, все още не е ясно, но се знае, че първата му снимка ще бъде щракната от фотографа на династията, който ще я разпрати до вестници и сайтове.

"Нямаме намерение да търгуваме и да продаваме права на списания или други медии", бяха категорични родителите. Астрален близнак на бъдещия крал е Йоан, втори син и трето дете на министъра на културата Петър Стоянович. Малкият, кръстен на дядо си, прочутият кинокритик Иван Стоянович, и щастливата майка Мария Дивизиева, шеф на кабинета на Пламен Орешарски, се чувстват отлично в клиниката на д-р Атанас Щерев.

Момиченцето на кинозвездите Пенелопе Круз и Хавиер Бардем също изгря на 22 юли. Холивудската красавица, която избра болница в Мадрид, за втори път ощастливява съпруга си - те са горди родители на 2-годишния Леонардо. В един ден с внука на Елизабет II на бял свят излезе и Филип, първородният син на д-р Ангел Енчев и стилистката топмодел Теди Велинова. "Чудехме се дали да не бъде Йоан или Давид, но майка му имаше последната дума", коментира пластичният хирург. Той почерпи с шампанско Laurent-Perrier и ягоди Мариан Бачев, Виктор Калев, Ники Кънчев и Даниела, Павел Владимиров от Нова, проф. Огнян Георгиев, д-р Катя Паскова и още много приятели. "Ще карам до мома", зарече се д-р Енчев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай