Васко Василев се учи да готви

Васко Василев се учи да готви | StandartNews.com

Васко Василев стана ученик в ексклузивен курс по готварство преди старта на турнето му Cinema сoncertos през ноември. Световният ни маестро на цигулката с готовност прие специалната покана от верига магазини Lidl за уроци по кулинария. Между пътувания за концерти в Азия и Европа, сезона в Кралската Опера в Лондон и лайфовете в родината Васко усвои нови умения в приготвянето на храна. "Винаги съм искал да се науча да готвя. Обичам вкусната храна и от няколко години се заканвам да намеря време някое лято и да се запиша на курс. Когато от екипа на Lidl ме изненадаха с покана, не се колебах дълго и с голям ентусиазъм "скочих" в предизвикателството", споделя Васко.

Изборът на ястия е изцяло негов, а в ролята на преподавател е официалният консултант по храни и напитки на Lidl България и председател на българското гурме общество Таньо Шишков. Цялата тази забавна авантюра е заснета в няколко видеофилмчета. Клиповете могат да се видят в официалните страници на Васко Василев и Lidl България във Facebook и Youtube. 

Турнето на Васко Василев тази година ще включва музика от филмови класики - "Отнесени от вихъра", "Модерни времена", "Мисията невъзможна", "007". То започва на 23 ноември в операта на Бургас, 24 - в Двореца на културата и спорта във Варна, 25 - в концертната зала в Добрич, 26 - в Доходно здание в Русе, 28 - в Арената на Самоков, на 29 - в Панаирна палата 2 в Пловдив, финалът е 30 ноември в зала 1 на НДК в София. Три от концертите - в Добрич, Русе и Бургас - са вече напълно разпродадени. Билети може да намерите в мрежата на ивентим - www.eventim.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай