Терес избягал и от Слай

Вълчето си докарва пред камерата от 150 лв. до 200 евро надница

Терес избягал и от Слай | StandartNews.com

София. Вълкът с кариера в Холивуд Терес, който духна по време на разходка в София, избягал и от самия Слай. Това се случило по време на снимките на "Непобедимите" 2 в столицата, където актьорът от порода чешки улфдог е звезда. Холивудският екшън засега е най-големият му професионален успех. Преди да стъпи на снимачната площадка, обграден от звездите от САЩ, Терес е попадал няколко пъти пред обективите на оператори и на фотографи.

Вълчето се къпе в любовта на фолкдивите от момента, в който заедно със стопанина си доц. Стоян Лазаров се озовава на снимачната площадка на новия клип на Андреа. След лек флирт с очи между Терес и певицата двамата се харесват и тя решава да се снима с него в клипа си. Слага му даже лилава панделка, за да се върже с нейния тоалет.

Истински ужас изпитали стопаните на Терес - Стоян и Александра Лазарови, когато вълкът им изчезнал по време на разходка в столичния кв. "Мотописта" в понеделник. След като няколко часа го търсили в квартала, решили да се обърнат към полицията. Униформеният в 4-то РПУ обаче им хлопнал прозореца на гишето под носа с мотива, че кучета не се обявяват за издирване. Семейството се принудило да потърси медиите, за да може информацията да се разпространи по-бързо. Обърнали се и към общинската фирма "Екоравновесие". Така за няколко часа информацията, че кучето вълк е офейкало, обиколи всички агенции в страната.

Щастливият миг за собствениците му дошъл, когато малко след 4 през нощта във вторник полицаи се обадили на Стоян и му казали, че са видели четириногото в района на кръстовището между бул "България" и "Тодор Каблешков". "Веднага излязох от нас, застанах близо до блока и започнах да свиря сигнала, с който викам Терес и на кучешката поляна. Видях го как тича към мен. Протегнах ръце, за да го прегърна, и той се хвърли отгоре ми", разказа за "Стандарт" Стоян. Когато се прибрал у дома, Терес веднага посегнал към купичката с храна. "Беше много изморен и гладен, цял ден във вторник спа", сподели и съпругата на Стоян - Александра. Тя е и любимката на четириногото.

Семейство Лазарови преди 4 г. случайно попаднали на кучето вълк. То било отглеждано от англичанин у нас, който го взел от развъдника Shadowland край Варна. Чужденецът обаче отглеждал и патици, и кокошки. Малкият Терес не се спогодил с тях и затова първият му собственик искал да го приспи.

Съдбата обаче се усмихнала на четириногия малчуган и той попаднал в дома на Лазарови.
"Беше бит и малтретиран. Имаше прорезни рани по цялото тяло", разказва Александра. Сегашното семейство на кучето си обяснява и любовта му към жените с факта, че мъж го е бил и тероризирал. Освен това в Терес тече наполовина вълча кръв, а те не обичат силния пол, обясни Стоян. За сметка на това улфдогът, който става на 4 г. на 16 юли, е фаворит на дамите. Участвал е в клипове и фотосесии на фолкдивите Андреа, Галена и Мария. В Македония пък била първата среща на Терес с камерата. Шеметната кариера на кучето беглец обаче се завъртяла, след като със стопанина му били поканени за снимките на "Непобедимите" 2 със Силвестър Сталоун и Чък Норис. В първата си голяма роля трябвало да яде от трупа на пилот в хитовата продукция.

Плячката изиграла стопанката му Александра. "Не беше ял от 40 часа. Бяхме й сложили пилешко месо на корема. Тя го викна, аз го пуснах и отиде да яде. Сцената се получи много добре", разказва Стоян. "Когато снимахме за пръв път сцената с трупа, Сталоун извика "Go, Go! (б.ред. Тръгвай, тръгвай!)" с дрезгавия си глас. Това много изплаши Терес и той избяга", смее се Стоян. С Чък Норис пък вълкът така и не се видял.

Стоян не крие звездния хонорар на Терес, защото той фигурира и в данъчната му декларация. "В България не пада под 150 лв. на ден. Но се е снимал и за по 200 евро в чужбина. Зависи", споделя Лазаров и леко се усмихва. Надницата на животните, които той предоставя за филмовата индустрия, варира между 10 лв. за плъх, 30 за паяк и 50 за питон албинос

Последно Терес участвал в бг сериала "Революция Z". Участвал е и във фотосесия със звездата от сериала "Под прикритие" Ирена Милянкова.

Терес няма нищо против фотообектива, но хич не му се нрави камерата да се доближава до муцуната му. "Тогава става нервен, започва да ръмжи и да се зъби", разказва Стоян.

Семейство Лазарови имат 3 деца. В дома им има специална стая за всякакви екзотични животинки. Стоян и Алекснадра отглеждат 6 плъха, 10 змии и тарантули, смъртоносно отровна стоножка от Тайланд, 2 отровни скорпиона, жаби, брадат гущер, чинчили и заек. Терес се разбирал добре с всички тях. Сега звездното куче чака да го поканят на снимачната площадка на хитовата продукция "Непобедимите" 3. Терес скоро ще мине и под венчило - годеницата му Дакота е от Варна и също има опит под прожекторите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай