Сватба за Сашо Кадиев

Водещият и гаджето му Таня работят за бебе

Сватба за Сашо Кадиев | StandartNews.com

София. Александър Кадиев и гаджето му Таня скоро ще минат под венчило. Водещият на "Преди обед" по бТВ и салса танцьорката няма да оставят нещата само до годеж. Това издаде майката на Сашо - Катерина Евро, в интервю преди vsekiden.com.

Тя добави, че в семейството ценят ритуалите и със сигурност синът й няма да остави нещата просто на семейни начала, а ще вдигне тежка сватба. Катето Евро заяви, че се разбира прекрасно с хубавата Таня. "С нея съм толкова близка, че все едно ми е дъщеря. Винаги съм на нейна страна, ако нещо се сдърпат. Спомням си, че една приятелка навремето казваше: "Не знам коя ще се омъжи за моя син, но още отсега я мразя". При нас няма такива неща. Никаква ревност", каза актрисата. Тя издаде още една семейна тайна - Кадиев и Таня вече работят за бебе.

"Сашо и приятелката му казаха, че може скоро вече да си имат дете. И очаквам с нетърпение да мога да поема други функции в живота", обяви Катето Евро. Тя призна и че вече никак не й е до любов и се чувства добре сама. "Аз съм си била омъжена, имам си голям син, приключила съм с любовите и с гаджетата. Сама самичка съм и, да ви кажа честно, никак не ми се занимава с такива неща. Минало ми е времето. Как мога да мисля за любов и за млади гаджета, когато синът ми вече е на 30 години?", сподели актрисата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай