Сутиенът пада с пляскане

Хакер измисли как да разкопчаеш в миг бельото на любимата

Сутиенът пада с пляскане | StandartNews.com

Сутиен, който се разкопчава с пляскане на мъжки длани, е последното откритие, което зарадва мачовците през последната седмица. В него има платки, резистори, кондензатори и всякакви джаджи, които правят командването от разстояние възможно.

Въпросното еротоманско изобретение работи с батерии. Много от представителките на нежния пол са съгласни, че няма по-хубаво нещо от това да се прибереш и да свалиш сутиена, който цял ден стяга плътта. С новата придобивка бюстът става по-красив, но повечето еви се оплакват, че този тип бельо е неудобно.

Създателят на сутиена Ренид Сарафан обяснява, че моделът съдържа специални датчици, с помощта на които той пада от тялото на жената. Сарафан, хакер и художник, твърди, че се е вдъхновил за творението си от електронното бельо, което святка в по-елементарен вариант по сирийските базари.

"На Запад си мислим, че арабските общества са потиснати в сексуално отношение, но те са стъпки напред в технологията на бельо", казва Сарафан. Той напомни, че това е сутиен, който определено не трябва да се носи на концерти или другаде, където хората аплодират неистово.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай