Стинг отново на сцена и с нов албум

Стинг отново на сцена и с нов албум | StandartNews.com

Любимецът на няколко поколения Стинг отново е на сцената. Той се завърна с новия си албум "Тhe last ship" (Последният кораб), който излезе на пазар на 23 октомври. Песните в него са вдъхновени от детството на певеца в Северна Англия.

Стинг не е издавал албум с оригинални парчета от 2003 година, когато излезе „Sacred Love". Догодина в Бродуей пък ще бъде представен мюзикъл, който ще разкаже за живота на поп иконата в до корабостроителницата Суон хънтър в Уолсенд, графство Нюкясъл.

Освен с новите си песни, Стинг се завърна в музикалните среди с поредица благотворителни концерти в Ню Йорк. "Това е първата колекция от нови песни за мен от близо десет години насам", обяснява певецът на зрителите на един от концертите си. Той ще изнесе десет специални концерта, а приходите от тях ще бъдат предоставени на Обществения театър в Ню Йорк.

Концертите продължават до 9 октомври в 260-местния Anspacher Theater в Манхатън. Стинг обяви, че малкият театър е специално място, в което иска да представи песните от албума си.

Стинг вече е 61 години, но това не му пречи да трупа популярност, особено сред жените. Той е издал 10 албума от 1984 година насам, когато започва кариерата му.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай