Софиянски: Мая прилича на зет ми

Подарих семейна реликва на Ива и Антон, призна щастливият дядо

Софиянски: Мая прилича на зет ми | StandartNews.com

София. "Мая прилича по-скоро на зет ми Антон. Засега не показваме снимки на внучката ми. Дъщеря ми Ива сама решава кога бебето ще се появи в публичното пространство", каза Стефан Софиянски в "Тази събота" с Антон Хекимян.

Щастливият дядо сподели още, че е подарил семейна реликва на младите родители в навечерието на тяхната сватба. "Антон дойде официално да поиска ръката на Ива. Имаше даже и музика - Илиян Михов, който е мой стар приятел", призна бившият кмет и служебен премиер. Според него женските бащи наистина са доста ревниви.

"Аз обаче гледам да се овладявам, защото иначе трябва да се пръсна от ревност към трите ми дъщери", пошегува се Софиянски. С Васил Божков, бащата на Антон, се виждали на по питие на месец-два. И тъй като отдавна се обръщали един към друг с малките си имена, нe променили този навик, след като се сродили.

"Не си викаме свате", обясни Софиянски. Неговата Ива се омъжи през лятото за сина на един от най-богатите българи, а преди броени дни роди в частна болница в София.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай