Скандал с Петя Буюклиева на "Музикална академия"

Скандал с Петя Буюклиева на "Музикална академия" | StandartNews.com

Надпреварата на ветераните в "Музикална академия" започна със скандал. Зрителският вот до такава степен шокира журито, че Георги Христов заплаши да напусне шоуто и заяви, че е втрещен от елементарния вкус на гласувалите. До разпрата се стигна, след като съдиите (Фънки, Люси Дяковска, Здравко от "Ритон" и Георги Христов) единодушно решиха, че Кичка Бодурова и Петя Буюклиева са пели най-добре, за сметка на мъжката част от състезателите - Коцето Калки, Стенли и Етиен Леви. Двете прими действително бяха класа над останалите, поне в този концерт.

В същото време вотът на публиката прати на последно място именно Петя Буюклиева, която попадна в зоната за елиминации, и ще се бори за оставане в Aкадемията с последните двама от групите на младите таланти и актуалните звезди.

Петя не скри разочарованието си и каза: "Не мога да разбера как никой не е чул, че пея в три октави в две песни". Дяковска заяви, че вотът е напълно нереален, подкрепиха я Фънки, Здравко и Георги Христов.

Водещите Иван и Андрей пък се усъмниха, че просто хората понякога не гласуват за отявления фаворит, знаейки, че той така или иначе ще остане в състезанието. "Въпреки леките шегички и закачки, това е един изключително сериозен формат с истински критерии - ако ще се шегуваме така от първия ден, аз си отивам", хвърли ръкавицата Георги Христов.

Останалите четирима влязоха в общежитията на Академията, където ще тренират следващите три месеца. Интериорът е прекрасен, радваха се ветераните. Единствено Коцето Калки остана леко недоволен заради липсата на достатъчно слънце.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай