Вторник,

Скандал с Петя Буюклиева на "Музикална академия"

От: Failed to load user -
11760
Скандал с Петя Буюклиева на "Музикална академия"
A
A
A

Надпреварата на ветераните в "Музикална академия" започна със скандал. Зрителският вот до такава степен шокира журито, че Георги Христов заплаши да напусне шоуто и заяви, че е втрещен от елементарния вкус на гласувалите. До разпрата се стигна, след като съдиите (Фънки, Люси Дяковска, Здравко от "Ритон" и Георги Христов) единодушно решиха, че Кичка Бодурова и Петя Буюклиева са пели най-добре, за сметка на мъжката част от състезателите - Коцето Калки, Стенли и Етиен Леви. Двете прими действително бяха класа над останалите, поне в този концерт.

В същото време вотът на публиката прати на последно място именно Петя Буюклиева, която попадна в зоната за елиминации, и ще се бори за оставане в Aкадемията с последните двама от групите на младите таланти и актуалните звезди.

Петя не скри разочарованието си и каза: "Не мога да разбера как никой не е чул, че пея в три октави в две песни". Дяковска заяви, че вотът е напълно нереален, подкрепиха я Фънки, Здравко и Георги Христов.

Водещите Иван и Андрей пък се усъмниха, че просто хората понякога не гласуват за отявления фаворит, знаейки, че той така или иначе ще остане в състезанието. "Въпреки леките шегички и закачки, това е един изключително сериозен формат с истински критерии - ако ще се шегуваме така от първия ден, аз си отивам", хвърли ръкавицата Георги Христов.

Останалите четирима влязоха в общежитията на Академията, където ще тренират следващите три месеца. Интериорът е прекрасен, радваха се ветераните. Единствено Коцето Калки остана леко недоволен заради липсата на достатъчно слънце.


Всички новини от категория Мнения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички