Щампи на коне са хит за 2014-а

Избирайте тоалетите си според китайския хороскоп

Щампи на коне са хит за 2014-а  | StandartNews.com

Две са думите, които диктуват модата за новата година - елегантно и стилно. Според китайския хороскоп 2014-а минава под знака на Синия дървен кон: първата задача е да си купите фигурка на това красиво животно, която да носите със себе си или да поставите в дома си.

Тоалетите обаче също има закони, с които се съобразяват фешън диктаторите. Тази година избирайте задължително семпло облекло, без каквато и да било натруфеност. Дамите нека подчертаят своята грациозност и елегантност, а мъжете - своят стил. Цветовете са зелен, сив, син или кафяв, във всичките им нюанси, както и елементи на дърво и кожа. Настъпва и триумфът на конските шарки и рисунки. Може да ги намерите върху всичко - ризи, поли, рокли, бански костюми, шапки и дори пижами. Големите дизайнери отдавна са направили поли и официални вечерни тоалети с рисунки на коне. Задължително се оборудвайте с риза с красивото животно, изправено на задните си крака - според специалистите по фъншуй така изобразени, конете носят повече късмет. Кройки и модели от дрехите за езда ще навлязат и в ежедневното облекло. Няма да сгрешите, ако изберете шапки за езда, широки бричове или панталони с конична кройка - този, който се стеснява към долната част. Задължителен елемент е и сакото - независимо дали е с един или два реда копчета, широко или плътно, и с декоративни кръпки на лактите.

Същите тенденции се откриват и при обувките. През 2014-а те може да са от велур - кожа с кадифена повърхност, а чантите - с дълъг косъм от пони. Конят обаче е и кокетен и суетен. Той обича да бъде център на вниманието. През 2014-а заложете на тази му черта, когато избирате тоалетите си. Спрете се на по-нестандартни дрехи и аксесоари в зелено и яркосиньо, както и щамповани цветя. Конят обаче е и либерално животно, тъй че може да не изхарчвате половината си заплата по скъпи дрехи и аксесоари. Етнобижутата ще са на мода през цялата година. Те може да са дървени или от други естествени материали, но нека бъдат семпли. Бижутата може да бъдат от мъниста и полускъпоценни камъни и обикновени метали. Важното е да бъдете нестандартни и екстравагантни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай