Рут избяга в Бали

Певицата презарежда за серенадата по Би Би Си

Рут избяга в Бали | StandartNews.com

Рут Колева тези дни се подвизава в сърцето на Индонезийския архипелаг, за да презареди за предстоящите служебни ангажименти. Тя пояснява в социалната мрежа, че преди три дни решила да замине в Бали и вече се намира там.

"В момента е 30 градуса, има лек бриз от морето. Има кокосови орехи, мили хора, невероятен плаж и дзен спокойствие. Преди месец взех книжка за скутер, а днес го карах за първи път в живота си, при това в лявата лента. Пиша това, защото ви пожелавам да видите това място, да се вдъхновите и да направите неща, от които ви е поне малко страх", казва певицата.

Презареждането е заради голямото събитие в живота й - Рут ще пее на живо по Би Би Си - Лондон. Песента й "Dissonant" от новия албум се завъртя в програмата на Би Би Си 2, в шоуто на Хюи Морган, познат на българската публика като фронтмен на Fun Lovin' Criminals.

Лондонската програма на медията поканила Рут да пее в предаването на култовия музикален журналист Робърт Елмс. Това ще се случи на 14 февруари, като Рут ще бъде гост в 3-часовото предаване на Елмс. Вторият студиен албум на Рут, озаглавен "RUTH", ще бъде издаден на 20 февруари в САЩ, Европа и Азия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай