Ротаракт подари уикенд 3 в 1

Ротаракт подари уикенд 3 в 1 | StandartNews.com

Кърджали. Уикенд 3 в 1 събра в Кърджали представители на Ротаракт-клубовете от цяла България. Домакин на нетрадиционната проява беше възстановената млада организация на ротарианците в източно-родопския град. Сред изненадите бяха риболовен и бирен турнир, които се правят за първи път в средите на ротарианското движение у нас.

Участниците в инициативата бяха извозени с моторна лодка, която ги преведе през водите на язовир „Кърджали" до плаващия понтон, акостирал на най-големия остров във водния басейн. Там всички показаха нестихващ ентусиазъм и воля за победа до последния сигнал на спортното мероприятие.

След това гостите се включиха в първия по рода си за ротаракторската общност в България бирен турнир, в който няколко отбора премериха сили и умения в борбата за първото място. Проявите завършиха с официална гала вечер по случай втората годишнина от възобновяването на Ротаракт – клуба в Кърждали с много забавни и любопитни игри, томболи и изненади.

Организаторите подариха и екскурзия до един от най-значимите паметници на античната и средновековната цивилизация – Скалния град на траките Перперикон.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай