Вторник,

Ротаракт подари уикенд 3 в 1

От: Failed to load user -
Ротаракт подари уикенд 3 в 1
A
A
A

Кърджали. Уикенд 3 в 1 събра в Кърджали представители на Ротаракт-клубовете от цяла България. Домакин на нетрадиционната проява беше възстановената млада организация на ротарианците в източно-родопския град. Сред изненадите бяха риболовен и бирен турнир, които се правят за първи път в средите на ротарианското движение у нас.

Участниците в инициативата бяха извозени с моторна лодка, която ги преведе през водите на язовир „Кърджали" до плаващия понтон, акостирал на най-големия остров във водния басейн. Там всички показаха нестихващ ентусиазъм и воля за победа до последния сигнал на спортното мероприятие.

След това гостите се включиха в първия по рода си за ротаракторската общност в България бирен турнир, в който няколко отбора премериха сили и умения в борбата за първото място. Проявите завършиха с официална гала вечер по случай втората годишнина от възобновяването на Ротаракт – клуба в Кърждали с много забавни и любопитни игри, томболи и изненади.

Организаторите подариха и екскурзия до един от най-значимите паметници на античната и средновековната цивилизация – Скалния град на траките Перперикон.

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички