Револвери от Дивия запад хит на наше изложение

Опашка пред симулатор за тестване на такъми за големи риби

Револвери от Дивия запад хит на наше изложение | StandartNews.com

София. Револвери от Дивия запад станаха хит на юбилейната ХX специзложба "Наслука - лов, риболов, спорт". Изложението отвори врати в столичния Интер Експо Център и ще продължи до 17 ч в неделя.

Големият хит тази година е щандът на фирма "Бляк поудър", където десетки фенове на пушките и пищовите с интерес разглеждаха действащи реплики на оръжия от XIX век, зареждащи се с черен барут. Всеки любител на ретро пушкала може да се се сдобие с "Деринджър" - двуцевен пистолет, с какъвто е бил убит и президентът Линкълн. Или с револверите на шерифите и каубоите от Дивия запад - "Смит и Уесън" или "Колт". При това без да ги регистрира в полицията. Естетите пък могат да закупят уникалните скулптури на ловни теми от бронз и ахат, дело на Александър Давидов.

Повече от 30 водещи фирми представиха последните модели оръжия, както и голямо разнообразие от аксесоари, камуфлажни дрехи за лов, обувки, оптика, хладно оръжие. Ловци и рибари се впечатлиха и от симулатора за тестване на такъми за улов на големи риби. И най-важното - отменена е забраната да се купува оръжие от изложението, а отстъпките са до 20 на сто.

Голямата награда в томболата анкета за посетителите е ловен автомат "Стойер Карбон" на "Берета", която се дава за пръв път.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай