Работещи момичета в дантели

Воланите и розето са върхът на сезона, коментира София Борисова

Работещи момичета в дантели | StandartNews.com

Деловите дами вече ще ходят на бизнес срещи в дантели и волани. Това стана ясно от дефилето с одежди от актуалната колекция на София Борисова, която е посветила най-новите си творения на работещите и успяващите момичета от различни жанрове. "Нима има нещо странно в желанието на жената да изглежда ослепително дори на закуска с партньори, с които ще подписва договор? А защо вместо със скучен костюм в сиво или в кафяво да не бъде с впечатляваща рокля в екрю или резеда? Дизайнерите по света все повече лансират по-разчупена и модерна визия в бизнес гардероба. Модистите заменят класическата палитра с по-смели цветове", мотивира своята акция София. Тя залага на моделите с дължина около коляното и на ефектните комбинации между ефирни тъкани.

Копринени ризи са както в строг стил, така и с изрязани гърбове или дантелени яки. Те се връзват с поли тип "молив". Модният цвят е блуш (светло розе), на сцената се налагат комбинациите между черно и бяло, маслено зелено и шампанско. Част от дантелите идват от най-известната френска фабрика "Солстиш".

Някои от дамите се впуснаха като истински топмодели под прожекторите. Виктория Кесаровска спечели червени точки в романтичен тоалет от две части, водещите от БНТ Тони Рапонска и Ева Кикерезова се увлякоха от тюлове и бродерии. Бившата отчаяна съпруга Вихра Петрова се заигра с върл минижуп, а Калина Крумова обра овации с идеален силует. "Мис България" Ваня Пенева и две отличнички с титлата "Мисис България" Милена Шаркова и Йордана Димитрова грациозно представиха хитове в колекцията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай