Правят еротичен филм за Берлускони

Режисьорът на "Калигула" ще снима "Мерси, татенце"

Правят еротичен филм за Берлускони | StandartNews.com

Рим. Италианският режисьор Тинто Брас, който е известен с еротичните си произведения, даде да се разбере, че възнамерява да направи филм за Силвио Берлускони, съобщи АФП.

"Искам да направя филм за Берлускони. Мисля да го озаглавя "Мерси, татенце", обясни пред журналисти във Венеция Тинто Брас. Татенце бе прякорът на бившия италиански премиер, даден му от млади момичета, канени от него на еротични купони.

Брас, който е автор на култовата лента "Калигула", бе на кинофестивала във Венеция за прожекцията на биографичния документален филм "Истинтобрас". 80-годишният режисьор изрази съжаление, че в днешно време зрителите предпочитат лишените от чувства порнофилми в интернет пред по-естетическите еротични ленти.

76-годишният Берлускони, който винаги е отричал да е използвал услугите на проститутки, бе осъден миналата година на 7 години затвор за платен секс с непълнолетна и злоупотреба с власт. Бившият италиански премиер има два брака зад гърба си. Втората му съпруга, Вероника Ларио, поиска развод през 2009 г., като описа публично мъжа си като дракон, на когото се предлагат млади девици. Тогава тя добави, че не може повече да живее с мъж, който поддържа сексуални отношения с малолетни. По това време Берлускони направи сензация, като бе засечен на рожден ден на девойка, която празнуваше своите 18 години и го наричаше "татенце".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай