Оралната любов пази от изневяра

Оралната любов пази от изневяра | StandartNews.com

Мъжете правят орален секс с партньорката си не на последно място, за да намалят риска от изневяра от нейна страна.

Според съвместно научно изследване в САЩ и Великобритания, за което писа индийският в. "Хиндустан таймс", след като оралният секс не води до зачеване, следователно той не е породен от чисто природни механизми. Това става ясно след допитване на 243-а хетеросексуални мъже, според които те прибягвали до кунилингуса, за да повишат удовлетвореността на жената от съжителството им.

Мъжете смятат, че тази стратегия им помага да задържат жената. Впрочем при жените работи аналогичен механизъм. Те имитират оргазъм от страх да не загубят партньора си, твърдят учените и допълват, че колкото по-често жената имитира оргазъм, толкова по-добре съумява да задържи мъжа.

Изследователите от Колумбийския и Оксфордския университет изяснили още, че над половината от участничките в изследването (53,9%) имитират оргазъм с партньора си. При това колкото по-голям бил рискът от изневяра, толкова повече те имитирали оргазъм. И все пак имитацията не пречела на жената да се съмнява във верността на партньора.

Междувременно друго проучване установи, че през последните години броят на жените, които изневеряват на половинката си се е увеличил с 40%, а в същото време измените на мъжете започват постепенно да намаляват.

Мъжете зяпат по три чужди жени

Обвързаните мъже се захласват по най-малко три чужди жени, тъй като е в природата им да флиртуват. Това сочи проучване, по поръчка на разработчиците на приложението Celebalike и направено във Великобритания, съобщи в. "Дейли експрес". Една четвърт от мъжете признават, че са намирали за привлекателни две колежки. Десет процента не крият привличането си от съседка, а една пета са се заглеждали по съпругите или партньорките на приятелите си. "Известно е, че мъжете по-често проявяват интерес към жени извън връзката им. Данните от настоящото проучване потвърждават, че те крият своите малки тайни", казва говорител на компанията-разработчик на приложението. "Нормално е и за двата пола да намират за привлекателни други хора, но няма причина тази склонност да влияе върху отговорностите, влагани в една връзка, стига тя да е стойностна", продължава още той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай