Най-добрите и лоши подаръци за Коледа

Най-добрите и лоши подаръци за Коледа | StandartNews.com

София. Коледа отминава и вече всеки си е получил подаръка за празниците. Стандарт Ви предлага да проверите дали сте уцелили правилно.

КАКВО ИСКАТ ЖЕНИТЕ?

Бижуто е класика

Най-предпочитани от нежния пол са скъпите бижута, които отговарят както на годините, така и на стила на дамата. В този смисъл перфектно подбраното колие, обеци, пръстен или гривна буквално могат да просълзят една жена.

Чантата е второто й "аз"

Хубава чанта. Умело избрана, за да може да се носи както на работа, така и в мола. Да става и за чаша кафе с приятели, и за официални поводи като коктейли, бизнес вечери и срещи, на които представителният вид е от изключително значение.

Колата дава самочувствие

Как идеалната визия да бъде завършена без нов лъскав и мощен автомобил, който да допълва блясъка на камъните и модерните аксесоари? Определено мъжкото съсловие няма да сбърка, ако има възможност за такава покупка. И все пак тя е за по-заможните му представители.

СПА за слънчева усмивка

Резервация в СПА център. Нито една жена няма да откаже цял ден глезотийки, които да включват отпускащи масажи, сауна, джакузи, басейн и коктейли.

Бельото не омръзва

Хубавото и качествено дамско бельо никога не излиза от мода. Важно е обаче да се знае точният размер, защото иначе кавалерът рискува да се изложи.

Смартфонът допълва стила й

Във време, в което технологиите не спират да се развиват и модернизират, със сигурност ако най-новият смартфон или таблет попаднат в коледното чорапче гаранция, че недоволни няма да има.

ЗА НЕГО

Телевизорът е винаги номер 1

Всякакви технически играчки - лаптоп, таблет, апарат, смартфон, стереоуредба, телевизор. Може и да е клиширано, но пък със сигурност ще пожъне успех.

Часовникът впечатлява

Стилният часовник се озовава на второ място в мъжките представи за най-добър подарък. Дори да не е от най-скъпите, ако е стилен и не изглежда като менте, вярвайте, че ще го впечатлите.

Дистанционното е оригинално

Универсално дистанционно малко се припокрива с първото предложение, но все пак всички тези техники трябва да се командват с нещо. А какво по-оригинално от тази машинка, която да се справя с управлението на 15 устройства едновременно.

Романтиката е жива

Колкото и да сме предубедени към романтичната нагласа на повечето мъже, редно е да подчертаем, че още я има. Това доказва четвъртото им предпочитание - романтичен уикенд за двама, без значение къде и за колко време.

Портфейлът гали егото

Изискан портфейл от естествена кожа, който с гордост да изважда пред вас и приятелите си.

Винаги мечтае за кола

Нов гъзарски автомобил. И не е на последно място, защото малко мъже мечтаят за него. Причината е, че и те искат да получат подарък за Коледа, но ако си пожелаят нещо толкова нереално, накрая ще свършат с комплект за бръснене или нова хавлия.

ЗАБРАНЕНО ЗА ДАМИ

Кантарът унижава

Безспорно тук челната позиция се заема от кантар, карта за фитнес и всякакви други подобни "подаръци", които са очевидни намеци, че дамата трябва да вземе мерки за външния си вид.

Крем против бръчки

Подобна е и втората абсолютно забранена идея - крем против бръчки. На него по-възрастните дами сигурно биха се зарадвали, но само ако е подарен от приятелки или роднини, но не и от мъжа до себе си.

Тиганът е за сухари

Кухненски или домакински уред. Уважаеми господа, знаем, че всички имаме нужда от нова кафе машина или комплект тигани и прибори, но определено, ако се спрете на тях коледното настроение, ще бъде съсипано. Все пак това е празник, на който трябва да накараме половинката си да се чувства специална и да засвидетелстваме уважението и любовта си към нея, а не да я връщаме в рутината на домакинските задължения.

Банкнотите не важат

Отношението в тези най-светли дни от година се цени високо от дамите. В този смисъл четвъртият ни съвет - не давайте пари на ръка с презумпцията, че сте затруднени в избора си, нямате достатъчно време или страдате от липсата на креативност.

"Не" на ментетата

Евтините дрънкулки, имитиращи скъпи бижута. Представете си радостния поглед на жената, когато види малката черна кутийка, в която тя искрено се надява да открие диамантени обеци, а всъщност има две висящи такива със залепени странни камъчета, които най-вероятно още при първото носене ще паднат.

Цветята са прелюдия

Алкохол, цветя и бонбони. В тях по принцип няма нищо лошо, но запомнете, че те са само допълнение или прелюдия към по-големия подарък и не може да минете само с тях.

ТАБУ ЗА МОМЧЕТА

Чорапите са гавра

Чорапи. Забранен подарък номер 1. Няма нужда от обяснение, просто в никакъв случай не се спирайте на него, освен ако не е на шега.

По-добре без пантофи

Меки сладурски пантофки с лицето на Дядо Коледа - номер 2. Или всъщност каквито и да са пантофи. Да, мъжът до вас може и да има нужда от тях, но със сигурност не е подаръкът, който очаква да завари под елхата.

Сувенирите са скука

Сувенир. Това е най-непотребната и безсмислена вещ, която той може да притежава.

Без билет за театър

Билет за концерт или театър, освен ако не си го поръчал изрично. Но е малко егоистично коледният му подарък да е вашето сбъднато желание и той да е повод най-накрая да го заведете на любимата си пиеса.

Пяна за бръснене

Козметичен комплект, включващ пяна за бръснене и дезодорант. Не че няма да влезне в употреба, просто се тълкува като отбиване на номера и проява на лош вкус.

"Мерси" за стъргалки за кола

И не на последно място - никога не подарявайте на мъжа до себе си стъргалки за стъкла на кола. Практичен подарък - може би, но не и такъв, който да го зарадва и изненада. Най-много след него да получите едно изстрадано "Мерси. Точно това ми трябваше."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай