Нашето момиче в Топ 10 на "Мис Свят"

Със съквартирантката си, Мис Грузия

Нашето момиче в Топ 10 на "Мис Свят" | StandartNews.com

Бали. Най-красивата българка за 2013 година Нанси Карабойчева е седма във временното класиране на конкурса "Мис Свят", а феновете във Фейсбук й дадоха първа позиция. Тя безпроблемно премина през първите два предварителни конкурса в програмата на престижния „Мис Свят 2013" и очарова журито. За 1 седмица в Бали блондинката от село Юнаците се класира в топ 30 на конкурса за плажна мода и в топ 20 в спортната надпревара.

Тези постижения на Нанси й дадоха достатъчно точки, за да грабне седмото място във временното класиране. Всяка следваща точка, натрупана от предстоящите мини-конкурси ще помогне на Мис България 2013 да се доближи до влизане в почетните места на финала на „Мис Свят".

След 2 дни ще се състои задължителното представяне на национален танц. В продължение на около 2 седмици красавицата се готви неуморно за танца си с хореографите на ансамбъл „Българе". Заедно измислиха интересна интерпретация на Варненско хоро, която Нанси ще представи пред журито на „Мис Свят" на 12 септември.

Високата оценка на международното жури идва след като най-красивата българка застана стабилно на първото място и във вота на феновете във Фейсбук.

Сред множеството мероприятия, най-интересен до момента за Нанси бил ритуалът с пускането в океана на бебета костенурки, чиито вид е застрашен, сподели самата тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай