Мик Джагър искал да стане учител

Мик Джагър искал да стане учител  | StandartNews.com

Гластънбъри. Мик Джагър призна в петък, че намира кариерата си в Ролинг Стоунс за неособено интелектуална. Той добави, че понякога му се иска да е станал учител, каквито са били първоначалните му планове.

Ролинг Стоунс днес ще забият на фестивала Гластънбъри във Великобритания, водени от Джагър. Той заяви, че е обмислял вариантите да стане журналист или танцьор, макар че последното щяло да бъде свързано с "прекалено много травми".

69-годишният изпълнител, който е завършил London School of Economics, заяви: "Един гимназиален учител нямаше да е лоша кариера."

"Има един милион неща, които човек би искал да направи - да стане политик, журналист. И аз мислех някога за последното. Всички онези неща, за които си мислил като дете. Но това вече е безсмислено", добави Джагър.

"Все пак трябва да призная, че съм доста доволен от това, което съм постигнал. Нормално, всеки иска да е постигнал повече неща в живота си. Да си рок певец не изисква особено интелектуален капацитет, но човек трябва да се възползва на максимум от това, с което разполага", заяви вокалистът на Ролинг Стоунс.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай