Понеделник,

Мик Джагър искал да стане учител

От: Failed to load user -
1231
Мик Джагър искал да стане учител
A
A
A

Гластънбъри. Мик Джагър призна в петък, че намира кариерата си в Ролинг Стоунс за неособено интелектуална. Той добави, че понякога му се иска да е станал учител, каквито са били първоначалните му планове.

Ролинг Стоунс днес ще забият на фестивала Гластънбъри във Великобритания, водени от Джагър. Той заяви, че е обмислял вариантите да стане журналист или танцьор, макар че последното щяло да бъде свързано с "прекалено много травми".

69-годишният изпълнител, който е завършил London School of Economics, заяви: "Един гимназиален учител нямаше да е лоша кариера."

"Има един милион неща, които човек би искал да направи - да стане политик, журналист. И аз мислех някога за последното. Всички онези неща, за които си мислил като дете. Но това вече е безсмислено", добави Джагър.

"Все пак трябва да призная, че съм доста доволен от това, което съм постигнал. Нормално, всеки иска да е постигнал повече неща в живота си. Да си рок певец не изисква особено интелектуален капацитет, но човек трябва да се възползва на максимум от това, с което разполага", заяви вокалистът на Ролинг Стоунс.


Всички новини от категория Мнения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички