Мерил Стрийп и Камерън Диас стрелят в Киноцентъра

Злодей от Бруней ще провокира дивите на Холивуд

Мерил Стрийп и Камерън Диас стрелят в Киноцентъра | StandartNews.com

София. Нежно холивудско нашествие ще се случи в родния Киноцентър в близко бъдеще. Дамската версия на "Непобедимите", за която се говори от известно време насам, се задава на пълни обороти. Звездите, които очакваме на софийска земя, са великата Мерил Стрийп, невероятната Камерън Диас, огнената Мила Йовович.

"Екшънът ще бъде впечатляващ - по нищо няма да отстъпва на трите "мъжки" филма на "Непобедимите". Битките, специалните и визуалните ефекти, каскадите - зрелището ще бъде равностойно на това, което правят Сталоун, Шварценегер, Джейсън Стейтъм, Харисън Форд, Мел Гибсън, Брус Уилис, Долф Лундгрен, Жан Клод ван Дам... Две отлични сценаристки вече работят върху историята. Сега търся жена режисьор. Действието ще бъде пренесено в Бруней. Огнените дами ще се опълчат срещу злодей в богатата държава", коментира вчера за "Стандарт" световноизвестният продуцент Ави Лернър, собственик на "Милениум/Ню имидж". Елитният кинаджия не скри, че е истински въодушевен от проекта. Сред останалите актриси, с които той все още преговаря, има също толкова автентични амазонки. Разбира се, Камерън Диас е с едни гърди напред след поредицата за "Ангелите на Чарли", в която тя майстори щуротии от класа. Йовович също не пада по-долу.

До края на седмицата приключват снимките на "Непобедимите 3". Последните сцени ще се завъртят в баш центъра на София. Може би те ще поставят епичния финал на битката между героите на Силвестър Сталоун и Мел Гибсън. Както се знае, Слай е добрият Барни, а Мистър "Смело сърце" е лошият Конрад. Няма съмнение, че третата част на сагата надмина по бюджет и сложност на снимките предишните две. Премиерата е планирана за догодина, а в суперпродукцията участваха 2000 човека. "Аз съм изключително доволен от всичко, което става тук - екипите са перфектни", каза още Ави Лернър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай