Мел Гибсън и Слай станаха съседи

Мачовците залагат на природосъобразно меню и здрав сън

Мел Гибсън и Слай станаха съседи | StandartNews.com

София. Мел Гибсън и Силвестър Сталоун станаха съседи. Мистър "Смело сърце" се настани в един от най-тузарските апартаменти в "Кемпински", на една ръка разстояние от екранния си враг Барни Рос.

Двамата гледат Витоша, наслаждават се на природосъобразно меню и здрав сън, далеч от светските суматохи. Холивудските асове обаче тренират здраво, защото сцените в "Непобедимите 3" изискват желязна физическа подготовка. Още повече че и двамата често се изкушават да правят сами някои от каскадите във филмите си. А в тази част на вече легендарната екшън сага те са повече от гръмотевични. Снимките продължават на пълни обороти в Киноцентъра.
В неделя, в почивния си ден, Слай прескочи до Бремен за участие в тв шоуто "Обзалагам се, че...". В града на най-прочутите музиканти в света поставиха мюзикъла "Роки" по историята на прочутия боксьор. Музиката е на Лин Арънс и Стивън Флеърти, а Томас Мейън е автор на либретото. Немският град изпревари дори Бродуей - най-театралната улица в Ню Йорк и Щатите ще представи спектакъла чак през февруари. На 27 октомври Сталоун пък ще открие изложба със свои картини във величествения Михайловски дворец в Санкт Петербург. Вернисажът включва 25 негови картини, сътворени в периода между 1975 и 2013 г.

"Живописният стил на Сталоун обезоръжава с искреност и емоция. Според актьора изкуството е най-точният преводач на подсъзнанието. Знаците в платната му са познати - филмови герои, известни музиканти, приятели и близки, но не и портрети в традиционната им форма. Това ще се хареса на хората, които искат да намерят доза истина в свят на забавление, измислици и илюзии", казват в съобщение от пресслужбата на двореца. Изложбата ще бъде открита до средата на януари. Сталоун коментира детайлите, свързани с нея, най-често с Дейвид Варод. Както е известно, шефът на Киноцентъра е отличен художник, но засега се въздържа да организира софийска изложба с произведенията си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай