Майкъл и Катрин отново заедно

Майкъл и Катрин отново заедно  | StandartNews.com

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс отново живеят заедно в многомилионния си апартамент в Ню Йорк. След десетки разпри и раздели двамата все пак решиха да дадат шанс на брака си, вероятно последен.

Според източник, близък до двойката, инициаторът на събирането е самият Майкъл, а основната причина - децата. Малчуганите се чувствали ужасно, след като родителите им заживели поотделно. "Дъглас помоли Катрин за още един шанс и тя се съгласи. Освен това те си държат на думата - бяха си обещали да се разделят временно, такава беше и раздялата им - за кратко", твърди още приятелят на семейството.

Актьорът, който не е фотографиран заедно със съпругата си от април, не пропусна да я спомене в благодарствената си реч за скорошната си награда "Еми". Това беше знак за евентуалното им събиране. Бракът на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс бе белязан от доста стресови ситуации през последните три години - актьорът се пребори с рака на гърлото след поставената му през 2010 г. диагноза, а съпругата му страдаше от прояви на биполярно разстройство, най-скорошната от които през май тази година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай