Мария Илиева на "Мис България"

Красавиците зубрят трескаво английски, рапърът 100 Кила ще им пее с балет

Мария Илиева на "Мис България" | StandartNews.com

Звездата Мария Илиева ще украси финала на "Мис България 2013" в събота вечер по TV7 от 21 ч. Момичето с кадифения глас и безупречна визия ще е специален гост на гала вечерта за коронясването на най-красивата българка за годината.

В церемонията ще участва и хитовият рапър 100 Кила. Той обeща зрелищно шоу, на което ще се появи и с балета си. При него ще се качи и дуетната му половинка Маги Джанаварова.

По време на трите си дефилета кандидатките ще си партнират с танцьорите от балета на Милен Данков. И докато в непосредствена близост до луксозния Замък цари трескава подготовка на залата за гала вечерта, момичетата все по-често обсъждат короната и коя е най-достойна за нея. Затова екипът на най-красивото шоу даде възможност на принцесите да гласуват тайно и да изберат своята си мис. Водещият Кирил Ефремов ще разкрие на зрителите коя е най-красива според конкурeнтките й. Преводачката Вихра Ганчева ще помогне на кандидатките да усъвършенстват английския си език, защото победителката я чака световен конкурс в Индонезия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай