Понеделник,

Любо Нейков потъна в мъка

От: Администратор -
15772
Любо Нейков потъна в мъка
A
A
A

София. Любо Нейков потъна в мъка. Актьорът продуцент погреба брат си Цветан и за момента не желае и да чуе за участие в "Голата истина" и в "Комиците". Най-големият му морален ангажимент сега обаче е да овладее покрусата в семейството и да убеди всички, че животът продължава. Въпреки че тъгата е стиснала сърцето му като в менгеме и не му позволява да диша спокойно. Защото Цветан му беше не само роднина, а и пръв приятел. "Каквото имам аз, има и той. Никога не сме се делили - нито като деца, нито по-късно.

Брат ми притежава голямо сърце, което може да побере целия свят. Винаги ми е казвал: "Няма да се плашиш - ще стане!". Създаваше и налагаше свои правила, в чиято правилност всички бяхме убедени. Винаги сме били един до друг в най-трудните моменти. Любо има невероятен страх от лекари. Няколко пъти се е свличал в ръцете ми по болниците. Ходил съм с него и в "Пирогов", разказваше Цецо по bTV. Изключително симпатичният мъж беше опора на Любо във всяка ситуация. "Много отговорен. Идваше с мен по разни доктори. Бях малък, когато ме ухапа змия - тогава косата на татко побеля за първи път. Имал съм и бъбречни кризи. Никога не ме е изоставял", споделяше Любо за Цецо, който е само три години по-възрастен от него.

Любо винаги се е грижил за фамилията. Той е на седмото небе, когато се ражда Инна, момиченцето на Цецо. "Аз я обожавам от бебе - тя мен също. Впива се в прегръдките ми и не ме пуска", признава Нейков в редките моменти на медийни откровения. Сега е най-важно Инна да е убедена, че той винаги е бил и винаги ще остане най-близкият й човек след родителите й.

"Най-големият ми грях е бил, когато съм нямал време за мама и татко. Казвал съм им: "Не мога да дойде до Червен бряг, защото съм на работа, в Лондон или по дяволите". Но е имало случаи, когато съм имал само три свободни часа - един час шофирам до вкъщи, пия кафе с тях и се връщам в София, за да снимам. След всеки разговор винаги съм им казвал, че ги обичам".

Когато Любо информира семейството, че ще кандидатства във ВИТИЗ, баща му обявява открита опозиция. Въпреки че по-малкият син е кръстен на големия актьор Любомир Кабакчиев - любим на родителите на Нейков.

Сега роднините на Любо се притесняват още повече за него - заради високия холестерол, заради разбитите нерви. Макар и през сълзи, на шега подхвърлят, че вече трябва да използва тренажора за упражнения, а не като закачалка за дрехи. Съпругата му Гинка също е в стрес.

Нейков-младши има и бизнес дела след смъртта на брат си. Той ще поеме фирмата, която направиха с Цецо през октомври. Говори се, че нейните предмети на дейност са свързани с проектиране, производство, доставка, продажба, монтаж и поддръжка на системи за сигурност. Идеята е била на Цецо - изключително кадърен и креативен човек на точните науки, мерки и теглилки, автор на различни и атрактивни изобретения. И въпреки че Любо си има достатъчно финансови грижи, творчески радости и съдружници покрай "Комиците", "Столичани в повече", "Дървото на живота", "Секс, лъжи и телевизия: осем дни в седмицата", ще трябва да продължи семейното дело


Всички новини от категория Мнения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички