Любо Дилов забърка секс, лъжи и водещи

Аня Пенчева, Юрий Ангелов и Димитър Баненкин са сред звездите в новото зрелище по TV7

Любо Дилов забърка секс, лъжи и водещи | StandartNews.com

София. Любен Дилов-син отново забърква претенциозно зрелище - първия нашенски сериал от типа скриптед риалити. Той ще стартира в ефира на TV7 с името "Sex, Лъжи & TV: 8 дни в седмицата". На екрана ще се развихрят Юрий Ангелов, Аня Пенчева, Димитър Баненкин, Стефания Колева, Биляна Петринска, Димо Алексиев. Те ще бъдат в компанията на топжурналисти от TV7 и NEWS7 и известни българи - Валентина Войкова, Уляна Чан, Надя Иванова, "Мис България 2013" Нанси Карабойчева, Славена Вътова. Ще има още доста гост-звезди и изненади. Сезонът е от 24 епизода и ще се излъчва в праймтайм.

Какво се крие зад дефиницията "скриптед риалити", която няма нищо общо с българския език? Жанрът смесва действителни лица и ситуации с фантазирани сюжети. Бориса Тютюнджиева ще играе измислена роля, а Стоичков и дъщеря му Мика - самите себе си. Книжните герои попадат в реални ситуации, в които участниците не разбират, че се снима филм. И обратното - реални персонажи са потопени в специално създадени за тях действителности, където да бъдат себе си.

Историята в "Sex, Лъжи & TV: 8 дни в седмицата" започва с враждата между две конкурентни телевизии. Едната е изградена върху липсата на морал и журналистическа етика в полза на рейтингите, а другата полага героични и често наивни усилия да даде на зрителите обективна картина. Голямата дилема е дали наистина едните са само черни, а другите - толкова бели. Сблъсъкът, тръгващ от шефовете, не подминава и служители, които мечтаят да променят света. Интригите са между водещи, репортери, синоптици, гримьорки. Личните отношения ще бъдат погълнати от машината, наречена "телевизия". Така на преден план бавно, но сигурно излизат задкулисните игри и медийни манипулации.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай